LUCRARILE DE INVESTITII DIN GIURGIU INCEP SA PRINDA CONTUR

LUCRARILE DE INVESTITII DIN GIURGIU INCEP SA PRINDA CONTUR

Odată cu demararea curăţeniei de primăvară, în municipiul Giurgiu au fost începute şi lucrările de investiţii privind amenajarea mai multor parcuri şi modernizarea străzilor din municipiul Giurgiu.
În prezent, se lucrează intens la amenajarea parcului Baciu, despre care a vorbit recent, în conferinţă de presă, edilul şef, Nicolae Barbu.
“La Parcul Baciu se lucrează, eu zic că arată bine, o să închidem strada aceea care nu este oricum pe niciun proiect. Şoseaua care desparte parcul în două va fi închisă cu nişte jardiniere de beton, vor fi făcute două mese de ping-pong şi un loc de joacă pentru copii”, a declarat primarul Nicolae Barbu.
Tot în luna martie au fost demarate şi lucrările de modernizare la Parcul Tipografiei. În zona respectivă vor fi plantaţi arbori, va fi făcută o alee şi o fântână arteziană . “Va fi primul parc din oraş, după cel de la Mihai Viteazu, cu fântână arteziană”, a completat primarul Nicolae Barbu.
De asemenea, municipalitatea are în proiect ca în toate parcurile principale din oraş să fie amenajate zone speciale, prevăzute cu gărduleţe pentru animalele de companie. Serviciul de Urbanism lucrează în prezent la acest proiect şi la studiul de fezabilitate.
Tot în cadrul lucrărilor de investiţii au fost demarate şi lucrările de asfaltare a străzilor incluse în proiect. În această perioadă se lucrează pe strada Avram Iancu, iar “în curând vom intra şi pe străzile din spatele Spitalului Judeţean, iar restul de străzi sunt într-o etapă destul de avansată în ceea ce priveşte documentaţia. Am promis, şi o să mă ţin de promisiune, că toate străzile din oraş, mai puţin Clopotari şi zona de dincolo de calea ferată (Ramadan până la Negru-Vodă) vor fi asfaltate până la sfârşitul primului mandat. Nu vor mai exista străzi de piatră şi de pământ”, a mai subliniat în conferinţă de presă Nicolae Barbu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Primaria Municipiului Giurgiu, partener in cea de-a doua editie a campaniei de voluntariat “Let’do It, Danube!”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.